Συμφιλιωτικό ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο! Swiss Conciliatory UNIFIED electoral list! ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ελβετικό σύστημα σε ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ! Και σε 35 γλώσσες!

Καλωσορίσατε και καλοτάξιδοι!

Μπορεί να γίνει Αντικατοχικό ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο, από τις αντιμνημονιακές οργανώσεις, με κάθε υποψήφιο να αναφέρει δίπλα από το όνομά του σε παρένθεση την ομάδα από την οποία προέρχεται.

Τα εγωιστικά κόμματα για να μη διαλυθούν, χρησιμοποιούν στο εσωτερικό τους ενιαίο ψηφοδέλτιο, ενώ εμποδίζουν διχαστικά το λαό να το χρησιμοποιεί, εκτός από τους ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ συλλόγους, ΚΑΙ στις δημοτικές και βουλευτικές εκλογές!  Ως πότε;
Οι διάσημοι αρχαίοι νομοθέτες Σόλωνας, Λυκούργος, Κλεισθένης, τότε υμνούνταν γιατί ημέρεψαν τους μοναρχικούς με ανάδειξη των διαφόρων υπευθύνων από ΕΝΑΝ κατάλογο και όχι φατρίες, δηλαδή αυτό που λέμε σήμερα ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο!

Υλικό για την ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ διάδοση: εδώ (ενημερώθηκε: 5η έκδοση). 2ο μέρος: εδώ.

Conciliatory UNIFIED electoral list – Swiss system – [ >>> here: english (αγγλικά), español (ισπανικά), български (‘βουλγαρικά’ αυτοχθόνων Β. Θράκης), català (καταλανικά),  česky (τσεχικά), српски (σερβικά αυτοχθόνων), cymraeg (ουαλικά), dansk (δανέζικα), deutsch (γερμανικά), eesti keel (εσθονικά), ελληνικά-elinika/greek,  français (γαλλικά), ινδονησιακά (indonesian),  íslenska (ισλανδικά), italiano (ιταλικά), kiswahili (σουαχίλι),  latviešu valoda (λετονικά), lietuvių kalba (λιθουανικά), magyar (ουγγρικά), nederlands (ολλανδικά), norsk (νορβηγικά), philippine (φιλιππινέζικα), polski (πολωνικά), português (πορτογαλικά), русский (ρωσικά), shqip (αλβανικά αυτοχθόνων ‘εξαδέρφων’ αλλά μερικών επιθετικών), svenska (σουηδικά),  türkçe (‘τουρκικά’ Μικρασιατών αυτοχθόνων), हिन्दी (ινδικά χίντι),  中文 (κινεζικά), 日本語 (ιαπωνικά), αραβικά ( العربية ) etc >>> here]

Ελληνικά αμέσως πιο κάτω.

Όπως συμβαίνει συμφιλιωτικά σε ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ συλλόγους παγκοσμίως (πολιτιστικούς, επιστημονικούς, γονέων και κηδεμόνων, διαχειριστές πολυκατοικιών), οι πολίτες (όχι υπήκοοι) της αμεσοδημοκρατικής Ελβετίας στις εκλογές έχουν δικαίωμα να συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο με οποιοδήποτε συνδυασμό υποψηφίων από οποιοδήποτε κόμμα ή ανεξάρτητους. Επίσης μπορούν να βάλουν διπλό σταυρό σε όσους θεωρούν ιδιαίτερα ικανούς. Ενισχύονται συνήθως οι πιο αλτρουϊστές που υποστηρίζουν παντού την ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ για ΟΛΟΥΣ εφαρμογή τού ΕΝΙΑΙΟΥ ψηφοδελτίου.

 O ισχύων εκλογικός νόμος (http://www.dsanet.gr/Epikairothta/Nomothesia/n3231_04.htm)
επιτρέπει να κατεβούν ανεξάρτητοι ή ομάδες ΧΩΡΙΣ απαραίτητα να έχουν γραφειοκρατικό-παρασιτικό κομματικό καταστατικό (άρθρο 5, προσοχή η συμμετοχή είναι ανεξάρτητη από την κατανομή, δηλ. έχουμε δικαίωμα να συμμετάσχουμε και να διαδώσουμε το ευεργετικό ΕΝΙΑΙΟ, και ας μη βγάλουμε παντού βουλευτές)’ για παράδειγμα, μπορεί να υπάρχει μια ομάδα που να ζητά την εφαρμογή τού νόμου τής Παλλαϊκής Άμυνας, ή μια που να διαδίδει και να προτείνει ως εκλογικό νόμο το ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο. δηλ. ανάδειξη των εκπροσώπων από ΕΝΑΝ κατάλογο, είτε ανήκουν σε κόμμα είτε όχι. 

Για να αμυνθούν δημιουργικά στη διχόνοια (όπου οδηγεί το πολυδιαφημιζόμενο και πολυέξοδο ρωμαιοαγγλικό σύστημα των αντίπαλων κομματικών ψηφοδελτίων ‘πατρίκιων και πληβείων’), οι κάτοικοι πολλών δήμων όταν γίνονται δημοτικές εκλογές αποφασίζουν κάτι πολύ απλό, που ήδη εφαρμόζεται σε αμέτρητους συλλόγους:

βάζουν όλους τους υποψήφιους, ανεξάρτητα από πολιτικό χώρο, σε ένα ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο.

Έτσι ούτε προεκλογικοί ανταγωνισμοί, έξοδα, μυστικές συνεννοήσεις κλπ δηλητηριάζουν τη ζωή τους, ενώ αφήνουν και μια παρακαταθήκη συνέχειας για όσους στο παρόν και το μέλλον θελήσουν να ζήσουν τα ευεργετήματα της διάδοσης του Συμφιλιωτικού ΕΝΙΑΙΟΥ ψηφοδελτίου !

Όσοι συμφωνούν με το ενιαίο ψηφοδέλτιο, συμφωνούν ευκολότερα στα άλλα βασικά θέματα: πρόκειται για ένα ασφαλές κριτήριο αλτρουϊστικής συνεργασίας, που ξεκινά από τη φιλική συμφωνία μοιράσματος έργων σε οποιαδήποτε φιλειρηνική οικογένεια ή άλλη ομάδα!

Όταν μαζεύονται να συζητήσουν άτομα που συμφωνούν για την εφαρμογή του ΕΝΙΑΙΟΥ ψηφοδελτίου, οι συζητήσεις και οι αποφάσεις γίνονται ΑΜΕΣΑ πιο παραγωγικές, γιατί οι περισσότεροι από εμάς δεν αφήνουμε τους διχαστικούς να ξεστρατίζουν την κουβέντα στην ατομική/κομματική τους προβολή, τους διακόπτουμε, αλλά και τους υπενθυμίζουμε συνέχεια ότι προτεραιότητα έχουν οι ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ αποφάσεις για τη ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ευημερία, τόσο στο διάλογο μεταξύ μας, όσο και στην ανάδειξη υπευθύνων οργάνων.

Οι διαδικασίες ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αποφασίζουμε και από ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ επιλέγουμε υπευθύνους, δίνουν την ευκαιρία για την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ! Iδιαίτερα στη σημερινή κατάσταση, όλες οι συνελεύσεις παντού απογειώνονται όταν ασχολούνται με τη διάδοση της ΑΥΤΑΡΚΕΙΑΣ και του ΕΝΙΑΙΟΥ ψηφοδελτίου που παραμερίζει την παρασιτική εγωμανία.

ΔΕ φοβόμαστε να συμμετέχουν ακόμα και ως υποψήφιοι, άτομα με παρωπίδες, αφού τελικά στις προτάσεις μας και στην ανάδειξη προσώπων, η πλειονότητά μας στηρίζει, φυσικά, πρώτα τους πιο φιλότιμους, συνεργάσιμους και αλτρουϊστές υποψήφιους, είτε ανήκουν κάπου, είτε δεν ανήκουν πουθενά.

Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία!

Μπορoύμε να αρχίσουμε με πρωτοβουλίες ανά περίσταση ή δήμο, αναδείχνοντας με ΕΝΑ-ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο (όταν δέχονται όλοι), είτε σε ένα ακομμάτιστο ενιαίο (όσους δέχονται) τους εκάστοτε εντολοδόχους μας, και έτσι να δουν όλοι στην πράξη ότι το ίδιο μπορούμε να κάνουμε με προκριματική, ανεπίσημη κάλπη πριν από τις εκλογές, διαμορφώνοντας από όσους βγουν πρώτοι σε ψήφους το ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο των επίσημων εκλογών.

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που γίνονται δημοτικές εκλογές, σε ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΗΜΟΥΣ κατεβαίνει ενιαίο ψηφοδέλτιο!

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ για το 2006 αυτοί οι δήμοι ήταν 28:

Κυκλάδες – Ανάφη, Άνω Σύρος, Δονούσα, Ηράκλεια, Κορθί, Ποσειδωνία

Αν. Αττική – Συκάμινο

Γρεβενά – Αβδέλλα

Δωδεκάνησα –Αστυπάλαια, Λειψοί

Ηράκλειο –Θραψανός, Ρούβα, Παλιανή

Ιωάννινα –Βαθύπεδυ

Λακωνία – Ασωπός, Γέρονθρα, Καρυές

Λάρισα – Καρυά

Λασίθι – Νεάπολη, Οροπεδίο Λασιθίου, Βραχάσι

Λευκάδα – Καστός

Ρέθυμνο – Αρκάδι, Κουρήτες, Νικηφόρος Φωκάς

Σέρρες – Άνω Βροντού

Χανιά – Γαύδος, Κρυονερίδα

Είναι ο μόνος πανάρχαια δοκιμασμένος τρόπος (από την εποχή του Σόλωνα!) να αποδώσουν τα μέγιστα οι φιλότιμοι στην κοινωνία, να σταματήσει ο κανιβαλισμός και να αντιμετωπίζεται ενωτικά με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα κάθε αντιξοότητα, αφού συμμετέχουμε όλοι στις συζητήσεις και τις λύσεις, χωρίς διάκριση πλούτου, μόρφωσης, μυϊκής δύναμης. Παράλληλα, όσοι ανανούριστοι αυτο-καταστροφικοί προσπαθούν με δόλο να εκμεταλλευτούν τις περιστάσεις (και συκοφαντούν τις απόπειρες διάδοσης της πραγματικής δημοκρατίας) γίνονται εύκολα αντιληπτοί και αποθαρρύνεται η αντικοινωνικότητα, με την ενθάρρυνση της ανιδιοτέλειας.

Τέλος, όπως φαίνεται από τη γενναία αυτή απόφαση, το ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο μπορεί να επεκταθεί ειρηνικά ακόμα και αν δεν το προβλέπει η υπάρχουσα ατελής νομοθεσία, και να οδηγήσει με υπομονή και επιμονή σταδιακά στην αποκατάσταση κοινοτικής ασφάλειας και αλληλεγγύης.

Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία!

Οι 3 πρώτες εκλογές από το 1821 ως το 1827, και τα 3 πρώτα ελληνικά Συντάγματα (1822-Επιδαύρου, 1823-Άστρους, 1827-Τροιζήνας), ακολούθησαν τη συμβουλή τού Ρήγα (άρθρο 37 στη Νέα Πολιτική Διοίκηση-Σύνταγμα, όπως και του Καποδίστρια), και εφάρμοσαν ΘΑΡΡΑΛΕΑ το ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο, δείχνοντας ξανά στους λαούς, όσους μπόρεσαν να το μάθουν, ότι εκτός από την αυτο-καταστροφική εγωμανία των ανανούριστων διχαστικών, υπάρχει και ο ευεργετικός ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ δρόμος τής ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ και της ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ! Ο κοινοβουλευτισμός χωρίς συχνά δημοψηφίσματα και ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο, δεν είναι δημοκρατία, παρά ένα φοβικό καθεστώς υπό κατάρρευση. Τo 1821 oι πρώτες εκλογές έγιναν στις πλατείες, παρά τη θέληση των οθωμανών, κι ας μην υπήρχε ακόμα ελληνικό κράτος: το ενιαίο ψηφοδέλτιο το ανακήρυξε, κι ας το αποσιωπούν οι ιστορικοί.

Σήμερα, παράλληλα με τους ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ που εφαρμόζουν σε όλη τη Γη το ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο, δείτε μερικές άλλες προσπάθειες εδώ:

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑΞΟΥ

http://energoipolitesnaxou.blogspot.com/2010/05/blog-post_13.html

Παριώτες:

http://parospress.blogspot.com/2010/05/blog-post_9084.html

Αντιπαριώτες:

http://antipariafwni.blogspot.com/2009/01/niki.html

Λαρισαίοι:

http://www.eleftheria.gr/viewarticle.asp?aid=6954&pid=5&CategoryID=5&txt=%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%82

Κομοτηναίοι:

http://fonirodopis.gr/press/?p=12718

Κερκυραίοι:

http://kerkhora.blogspot.com/2010/06/blog-post_5739.html

http://apps.facebook.com/causes/61685

http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_5788.html

http://www.kpad.gr/text/thesis/enieo1.htm

http://www.tvxs.gr/v2941

http://www.youtube.com/watch?v=SyI5K5biD8U

Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία!

Στο Βελβεντό συνεχίζουν και αντιστέκονται. Μια μικρή πόλη 4.000 κατοίκων που ΔΕΝ μπήκαν σε κανένα Καλλικρατικό «Δήμο». Συνεχίζουν Μόνοι τους, χωρίς επιχορηγήσεις απο το κράτος. Με επιτροπές με Λαϊκές συνελεύσεις, με αγώνα για την προσταστία τού άρθρου 102 του Συντάγματος.

Ορισμένοι από άγνοια και άλλοι από δόλο αποκαλούν το ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο παραπλανητικά «πλειοψηφικό», για να μας εμποδίσουν να το συ-ζητάμε. Όσοι εκλέγονται από ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο και όχι με κομματικές υποσχέσεις, είναι υποχρεωμένοι να ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ αλτρουϊστικά, αλλιώς προκαλούν την απομάκρυνσή τους λόγω εγωμανίας. Χωρίς διασώστες θα χαθείτε μαζί με τον Τιτανικό σας: να τους φωνάζουμε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!

Μπορεί να γίνει, ώσπου να αλλάξουμε το νόμο, όταν  για να συναποφασίσουμε ποιο θα είναι το ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο στο δήμο μας, βάλουμε σε άτυπες προκριματικές εκλογές ένα ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο με τα ονόματα όσων θέλουν να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι. Ύστερα ψήφιζουμε ο καθένας όσους έχει δικαίωμα, σύμφωνα με τους κανόνες των επίσημων εκλογών.

Και όσους βγουν πρώτοι σε ψήφους, ανεξάρτητα από ένταξη σε κόμμα ή όχι, τους βάζουμε στο μοναδικό ψηφοδέλτιο των επίσημων εκλογών, για να αποτελέσουν το δημοτικό συμβούλιο που θέλει ο λαός και όχι οι γραφειοκράτες.

Οι διάσημοι αρχαίοι νομοθέτες Σόλωνας, Λυκούργος, Κλεισθένης, τότε υμνούνταν γιατί ημέρεψαν τους μοναρχικούς με ανάδειξη των διαφόρων υπευθύνων όχι με φατρίες, αλλά από ΕΝΑΝ ενιαίο κατάλογο, δηλαδή με αυτό που λέμε σήμερα ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο!

Για να κάνουν οι αρχαίοι κλήρωση, είχαν προηγηθεί εκλογές από έναν ΕΝΙΑΙΟ κατάλογο, ώστε να κληρώσουν ανάμεσα στους ψηφισμένους ως πιο κατάλληλους:

Αριστοτέλη Αθηναίων Πολιτεία

κεφ.8: [O Σόλωνας] Τις αρχές όρισε να αναδείχνονται με κλήρο από αυτούς που είχαν από πριν κριθεί (ως αναδείξιμοι), τους οποίους γι’ αυτόν τον λόγο προέκρινε (ψήφιζε από έναν κατάλογο χωρίς κόμματα) κάθε φυλή. Κάθε δε φυλή για το αξίωμα των εννέα αρχόντων ψήφιζε δέκα και από αυτούς γινόταν η κλήρωση.

Τας δ’ αρχάς εποίησε κληρωτάς εκ προκρίτων, ούς εκάστη προκρίνει των φυλών. Προέκρινεν δ΄ εις τους εννέα άρχοντας εκάστη δέκα, και τούτους εκλήρουν”.

Και για τον 5ο αιώνα (τότε αντί για τον όρο ‘ενιαίο ψηφοδέλτιο’ έλεγαν ‘εκ προκρίτων’, ΧΩΡΙΣ κόμματα, βέβαια):

κεφ. 22.3 ἔτει δὲ μετὰ ταῦτα δωδεκάτῳ νικήσαντες τὴν ἐν Μαραθῶνι μάχην…

22.5 εὐθὺς δὲ τῷ ὑστέρῳ ἔτει, ἐπὶ Τελεσίνου ἄρχοντος, ἐκυάμευσαν τοὺς ἐννέα ἄρχοντας κατὰ φυλὰς ἐκ τῶν προκριθέντων ὑπὸ τῶν δήμων πεντακοσίων.

The Athenian Constitution
By Aristotle
Part 8
The elections to the various offices Solon enacted should be by lot, out of candidates selected by each of the tribes [voted by a UNIFIED list: nowhere drew lots directly out of 3000 people]. Each tribe selected ten candidates for the nine archonships, and among these the lot was cast.

Part 22
(after the battle of Marathon) Then in the very next year, in the archonship of Telesinus, they for the first time since the tyranny elected, tribe by tribe, the nine Archons by lot out of the five hundred candidates elected [voted by a UNIFIED list] by the demes.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !

Του ΕΝΙΑΙΟΥ τα παιδιά!

(Στο σκοπό: “Της Αμύνης τα παιδιά!”)

Το έχει γράψει ήδη η Ιστορία πώς σταματάμε την κάθε μοναρχία:

με ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο όπως ο Ρήγας και οι Φιλικοί, τού ΄21 οι εμπνευστές!

Με ΕΝΙΑΙΟ οι πρώτες εκλογές εγίναν, και τώρα είμαστε εμείς συνεχιστές!

Του ΕΝΙΑΙΟΥ τα παιδιά σε εκλογές και στα σχολειά,

δίχως μίσος και διχόνοια και εγωμανή λαμόγια

για ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ με ΘΑΡΡΟΣ, όλων των λαών ο φάρος!

Όπως συμβαίνει με είδη παρασιτικών μυρμηγκιών που κλέβουν αυγά από άλλα είδη, ώστε να έχουν δούλους (χωρίς να μπορούν να σκεφτούν προνοιακά ότι θα αφανιστούν άμα δε βρουν δούλους ή μειωθεί η τροφή),
οι μυρμηγκοάμυαλες φοβικές κλίκες επιδιώκουν παρασιτισμό με παιδομάζωμα-υπερπληθυσμό και καταστροφή τής αυτάρκειας των αλτρουϊστών.
Τι κάνουμε όταν τα μυρμήγκια ισοπεδώνουν τα πάντα;
Τώρα που ο κατευθυνόμενος υπερπληθυσμός των 7 εξουθενωμένων δισεκατομμυρίων γίνεται μπούμερανκ σε έναν παγκόσμιο, βυθιζόμενο τοκογλυφικό Τιτανικό, είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευκαιρία να δείξουμε ότι ΜΠΟΡΟΥΜΕ με τις παρακαταθήκες συμφιλιωτικής αυτάρκειας να ΕΜΠΝΕΥΣΟΥΜΕ ξανά την ανθρωπότητα, όπως ξεκίνησε ο Ρήγας και το 1821!

Μεταφέρουμε μερικές πρόσφατες εξελίξεις για το ΕΝΙΑΙΟ, χωρίς να υποστηρίζουμε κάποια συγκεκριμένη ομάδα:

Κλεάνθης Γρίβας
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΦΙΚΤΗ ΛΥΣΗ
Θεσσαλονίκη 7-6-2011
▪ Εκλογή των βουλευτών από Ενιαίο Ψηφοδέλτιο το οποίο θα περιλαμβάνει όλους εκείνους που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι (σε ριζική αντίθεση με το σημερινό κλεπτοκρατικό σύστημα όπου οι βουλευτές εκλέγονται από τον κάθε κομματικό φύλαρχο-αρχηγό ο οποίος διαμορφώνει το κομματικό ψηφοδέλτιό του.
http://www.grivas.info/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=194%3A-8-6-2011-15-1-1989&catid=125%3A2011-05-26-22-34-49&Itemid=120

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011
10. Μικτό εκλογικό σύστημα μονοεδρικών περιφερειών και ενιαίου εθνικού ψηφοδελτίου ώστε ελαχιστοποιηθούν οι εκλογικές δαπάνες, να ενισχυθεί ο ρόλος του βουλευτή και να καταπολεμηθούν τα φαινόμενα διαπλοκής. http://www.dimokratikoi.gr/d4/index.php?view=article&catid=46:sxoliasmos-epikairotitas&id=411:2011-06-03-14-39-12&tmpl=component&print=1&layout=default&page=

-Μπορώ να έχω την θέση του κύριου Άδωνι σε ότι αφορά το Συμφιλιωτικό ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο-https://enieopsifodeltio.wordpress.com;
-Θα ήμουν εξαιρετικά υπέρ!Αυτό θα μείωνε την εξουσία των κομμάτων, τα οποία είναι η μεγαλύτερη ασθένεια της Δημοκρατίας.
http://www.adonisgeorgiadis.gr/phpbb3/viewtopic.php?f=9&t=3351

Το ΕΠΙΚΑΙΡΟ επιχείρημα των Ελλήνων του 1821 προς την ανθρωπότητα είναι:
7 κατευθυνόμενα εξουθενωμένα δισεκατομμύρια άνθρωποι μπορεί να αλληλοφαγωθούν στον βυθιζόμενο Τιτανικό των ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΩΝ τοκογλύφων, αν δεν αφήσουν τους αλτρουϊστές να εμπνεύσουν διεθνή συνεννόηση με το συμφιλιωτικό ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο.
ΟΛΑ τα ανισόρροπα φοβικά καθεστώτα ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ: φαραώ, Ρωμαίοι, Αζτέκοι, Μάγιας, Ίνκας κλπ κλπ…

«Όσο περισσότερο οι Έλληνες πείθονται ότι μπορούν να τα καταφέρουν μόνοι τους, τόσο καλύτερη συμφωνία θα πρέπει να τους παρουσιάσει η ΕΕ προκειμένου να τους αποτρέψει». Wall Street Journal

Διαδίδοντας οι ανανούριστοι μοναρχικοί τούς δικούς τους φόβους με σκιάχτρα-εθιστικά ξενύχτια και ουσίες, διασκεδάζουν μετά με τους διχαστικούς μιμητές τους που μισούν το συμφιλιωτικό ενιαίο ψηφοδέλτιο και την αυτάρκεια, πριονίζοντας το κλαδί που τους φιλοξενεί. Θα τους ακολουθήσουμε; Όχι , βέβαια!

Οι υποψήφιοι που ανακηρύσσονται μπορούν να παίρνουν μέρος στις εκλογές ως συνδυασμός ανεξαρτήτων.
Ο συνδυασμός καταρτίζεται με δήλωση που γίνεται,  αν πρόκειται για συνδυασμό ανεξαρτήτων, από τους υποψηφίους που αποτελούν το συνδυασμό. Η δήλωση, αν πρόκειται για συνδυασμό ανεξαρτήτων, πρέπει να περιέχει την προσωνυμία του συνδυασμού [π.χ.  Ενιαίο ψηφοδέλτιο νομού Α] και τα ονόματα των συνεργαζομένων ανεξαρτήτων υποψηφίων. http://www.eklogika.gr/page/elections/plhrsynd

Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία!

Και στο εξωτερικό ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ οι φωνές για ενιαίο παντού. Ενδεικτικά: http://ucid.es/propuestas/papeleta-voto-unificada, http://elcivismo.com.ar/elecciones2011/%E2%80%9Cla-lista-unica-y-unificada-es-el-camino-correcto%E2%80%9D.

Joint or UNIFIED electoral list – in more languages: https://enieopsifodeltio.wordpress.com/about

Conciliators CAN change arrogant policies by promoting the TESTED in umpteen associations Swiss Reconciliatory UNIFIED list for elections (where they keep party ballots, but voters can form ANY combination of candidates): it calms unlulled, fearful self-destructive egomaniacs and encourages mutual aid-dialogue-transparency-decentralization-friendship!

Decentralization and autarky, brings us closer to international truce and direct democratic mutual-aid confederations to face corruption, guided aggressive overpopulation and cannibalism.

https://enieopsifodeltio.wordpress.com/about

UNIFICADA lista  electoral

Reconciliadors puede cambiar las políticas arrogantes, promoviendo la (probada en infinidad de asociaciones) suiza Reconciliatoria UNIFICADA lista  electoral (donde guardan las papeletas del partido, pero los votantes pueden formar cualquier combinación de candidatos): se calma no-arrullado, temerosa autodestructiva  ególatras y alienta el diálogo de ayuda mutua, la transparencia, la descentralización, la amistad!

Descentralización y la autarquía, nos acerca a la tregua internacionales y confederaciones democráticas directas de ayuda mutua para hacer frente a la corrupción, la sobrepoblación guiada y agresiva y el canibalismo.

http://UNIFIEDelectionList.wordpress.com

https://enieopsifodeltio.wordpress.com/about

Αναρτήθηκε στις Uncategorized. 7 Σχόλια »

7 Σχόλια to “Συμφιλιωτικό ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο! Swiss Conciliatory UNIFIED electoral list! ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ελβετικό σύστημα σε ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ! Και σε 35 γλώσσες!”

  1. Ευτυχία - Happiness Says:

    Ευτυχισμένοι είναι οι ΘΑΡΡΑΛΕΟΙ! είπε ο Περικλής και ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ συνάνθρωποί μας που άφησαν την παρακαταθήκη της ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ που ενισχύει το ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο!

  2. Γ. Σιδηρούντιος Says:

    Άριστη προσπάθεια, την έχω προτείνει εδώ και χρόνια σε κάθε φίλο. Μπράβο!!!

  3. Δημητρης Ζερβας Says:

    Μπραβο! εξαιρετικη ενημερωση, για πραγματα τοσο βασικα και τοσο λιγο γνωστα. Μου φαινεται οτι ειναι η μονη λυση που μπορει να μας βγαλει απο το σημερινο αδιεξοδο και να μας κανει πραγματικα αυταρκεις και ολοκληρωμενους. τι σημαινει ανανουριστοι; Μηπως πρεπει να γινονται σεμιναρια, ωστε να γινουν γνωστα με λεπτομεριεςκαι επιχειρηματα, ολα αυτα; Καλη συνεχεια!

  4. ΓιΙΑΝΝΗΣ Γ. Says:

    Έχω μείνει άφωνος! Είναι κάτι που σκεφτόμουν κι εγώ στις τελευταίες εκλογές των εκπαιδευτικών. Είμαι δάσκαλος κι έχω κουραστεί από τις «δήθεν» κομματικές αντιπαραθέσεις στις συνελεύσεις του συλλόγου μας μεταξύ πράσινων, γαλάζιων και άλλων χρωμάτων συνδικαλιστών. Μάλιστα πρότεινα ανοιχτά να συγκεντρωθούν τα ονόματα όλων των υποψηφίων (160 στον αριθμό) να μπουν σε ένα λευκό ψηφοδέλτιο και να ψηφίσει ο καθένας το πρόσωπο που του αρέσει άσχετα με τον πολιτικό χώρο που ανήκει. Προσωπικά επιθυμούσα να ψηφίσω συναδέλφους που εκτιμώ από τρεις διαφορετικές κομματικές παρατάξεις, αλλά η κομματική ταμπελοποίηση δεν μου το επέτρεψε. Τέλος πια στις στείρες κομματικές αντιπαραθέσεις από τις οποίες κέρδος έχουν μόνο οι «αντίπαλοι» συνδικαλιστές. Οι ανάγκες της παιδείας μας είναι συγκεκριμένες και οι λύσεις αντικειμενικές. Δεν υπάρχει πλέον λόγος για αερολογίες και άσκοπες κομματικές αντιπαραθέσεις στα εκπαιδευτικά θέματα. Το Ενιαίο Ψηφοδέλτιο θα ήταν ό,τι καλύτερο, ώστε να αναδειχθούν άτομα που νοιάζονται για τα συμφέροντα των εκπαιδευτικών και κατ’ επέκταση για την παιδεία, χωρίς να βάφονται με τα «χρώματα του (κομματικού) πολέμου». Θέλουμε να μας εκπροσωπούν άτομα που έχουν τη δική τους γνώμη κι άποψη κι όχι αυτή που τους επιβάλλει το κόμμα που εκπροσωπούν. Ευχαριστώ το blog για τη φιλοξενία.

  5. thakis Says:

    Αριστες Ιδέες υπάρχουν πάντα κια ΗΡΘΕ η ώρα να τις βάλουμε σε ενέργεια όπως έδειξαν οι τελευταίες απαξιωτικές για το υπάρχων σύστημα εκλογές . Επιτέλους οι Έλληνες βαρέθηκαν την κοροιδία και αρκεί να καταλάβουν ότι τους κυβερνά το 14% (δηλ. τα λαμόγια, τα κομματόσκυλα και οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ )!!!

  6. ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ | αἰέν ἀριστεύειν Says:

    […] – Ενιαίο ψηφοδέλτιο σε όλες τις εκλογές πλην των εθνικών. (Καταπολέμηση κομματοκρατίας). […]


Σχολιάστε